Loma alkaa olla lopuillaan :( huomenna vielä ehdin vähän ratsastella - nämä hankikelit ovat olleet aivan unelmakelejä maastoilla. Selmalle ja Hellevillekin vähän rankempaa lenkkeilyä pitkästä aikaa. Sitten pitää ajella Kannukseen. La ja su Helsingissä eläintenkouluttaja-asioita ja maanantaina töihin. Nopeasti tämä(kin) loma on mennyt.

Koirapuolella ei mitään isompia, ei olla edes treenattu tällä viikolla paitsi maanantaina OPKY:n maneesivuorolla käväistiin. Selman kanssa pitäisi tehdä perusharjoituksia paikallapysymisessä, Hellevin kaukoja pitäisi hioa jne. Mutta en ole innostunut edes sisätokoiluista, pitää yrittää (taas) Kannuksessa aktivoitua. Samoin etsintätreenejä(kään) en ole tehnyt, niitä siellä myös.

Purri on saanut vähän "treenata" eli leikkimistä (ei vain Hellevin kanssa), leikkii hyvin, innokkaasti ja kaikkialla. Myös namien antamisen seassa alkaa leikkiä, yli-innokas leikkijä siis? Purri on opetellut kontaktia, istumista, maahanmeno ja kosketusalustaa. Ja vähän seuraamista. Tekee kaiken kuten pikkupennut eli ei ongelmia. Hupaisa, varsinkin k-alustalla sillä on ihan sama ilme ja asento kuin Hellevillä pentuna. Muuten siitä on tullut pikkupiru, tutkii, etsii ruokaa, loikkii ja riehuu huomattavasti enemmän kuin viime viikolla. Tallilla käyntien jälkeen on muutaman tunnin ihan poikki, mutta sitten reipastuu ja riehaantuu. Onneksi Hellevi on jaksanut väsyttää Purria. Kohta Purri pääsee kiusaamaan Viksua ja Ronia, voi raukkoja...